JOBBA HOS OSS

Är vi något för dig?
Just idag har vi inget ledigt, men vi har en ambitiös tillväxtplan för Härdservicegruppen och välkomnar därför spontanansökningar från drivna och engagerade medarbetare som vill bli en del av vårt team!

Vad gör vi och vad kan du bidra med?
Våra kunder är små och stora mekaniska verkstäder och arbetsuppgifterna varierar, men består till största delen av att packa, chargera och behandla gods i industrimiljö. Hos oss arbetar du delvis fysiskt och vi erbjuder förutom tillgång till eget gym, gratis frukost, många skratt och en härlig gemenskap. Förmågan att planera ”sitt nästa drag” i arbetet är viktig och vilja att lära sig spelar därför stor roll. Kvaliteten på ditt arbete får inte komma i kläm, trots att vi värderar ett visst tempo. Du ska vara nyfiken i ditt förhållningssätt och gärna komma med egna förslag och förbättringar som för arbetet framåt, både för dig och dina kollegor. Är du rätt person har du möjlighet att utvecklas och vi värderar mest dina personliga egenskaper.

I kontakt med våra kunder är du hjälpsam, trevlig och intresserad. Vi sätter stor vikt på:

  • Noggrannhet
  • Snabbhet
  • God svenska i både tal och skrift
  • B-körkort

Vi ser som meriterande om du har truckkort, elkunskaper (gärna behörighet) och även maskinkunskaper, då vi kontinuerligt ser över vår maskinpark som ska vara i tipp-topp skick, redo för våra kunders beställningar.

Välkommen att skicka in din spontanansökan!

Ditt namn

Din epost

Ämne

Ditt meddelande

Ladda upp ditt brev och CV innan du skickar. Godkända filformat: doc; pdf.